Geplaatst op: 31-05-2023

Vacature EPLAN Engineer

EPLAN Engineer. Zet jouw technische expertise in bij automatiseringsprojecten!

Ben jij klaar om jouw technische expertise en creativiteit in te zetten in de fascinerende wereld van industriële automatisering? Van de Kar is op zoek naar een bekwame EPLAN Engineer die graag de handen uit de mouwen steekt bij uitdagende projecten. Ontdek samenwerken met een gepassioneerd team in een hecht bedrijf!

Waarom Van de Kar?

Als specialist in industriële automatisering bieden wij onze opdrachtgevers complete oplossingen: van probleemstelling tot werkende systemen. Ons diverse team is gedreven door projectleiding, E-hardware engineering, softwareontwikkeling, paneelbouw, elektrotechnische montage, inbedrijfstelling, service en nazorg. Naast turn-key projecten zijn we ook gedreven in losse diensten en disciplines.

Wat ga je doen?

Als EPLAN Engineer ben je een belangrijke schakel binnen onze projecten. Je maakt vanuit de wensen en eisen van de opdrachtgever de juiste keuzes qua materialen, normen en elektrotechnische ontwerpprincipes. Daarnaast werk je een compleet pakket van elektrotechnische tekeningen uit, inclusief berekeningen, materiaallijsten, kabellijsten en onder andere een 3D ontwerp. Als EPLAN Engineer ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken van As-built informatie.

Ben jij de perfecte kandidaat?

Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding Elektrotechniek op HBO niveau of MBO 4 niveau met industriële elektrotechnische ervaring. Heb je ervaring met middelgrote installatieprojecten en met Eplan P8 en Pro Panel? Super! De ideale kandidaat kan zich vinden in onze kernwaarden betrokkenheid, klantgerichtheid en een positieve, collegiale instelling.

Wat bieden wij jou?

• Een warm bedrijf met fijne collega’s en inspirerende samenwerkingen
• Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol
• Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeikansen
• Korte communicatielijnen
• 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen (werkweek 40 uur), CAO technisch Installatiebedrijf
• Keuzevrijheid om overwerk uit te laten betalen of in te ruilen voor vrije tijd
• Gezellige personeelsfeesten en teamuitjes

Enthousiast?

Grijp deze kans! Stuur jouw sollicitatie naar info@vandekar-elektrotechniek.nl en misschien word jij het nieuwste lid van ons gedreven team. Samen tillen we industriële automatisering naar een hoger niveau!