Geplaatst op: 01-06-2023

Vacature hulpmonteur

Hulpmonteur gezocht. Leer en groei samen met Van de Kar!

Ben jij leergierig en klaar om je stempel te drukken op uitdagende projecten in besturingstechniek en industriële automatisering? Van de Kar is op zoek naar een hulpmonteur die wil leren van de besten in het vak. Sluit je aan bij een hecht en gepassioneerd team binnen een bedrijf waar innovatie centraal staat!

Waarom Van de Kar?

Als specialist in industriële automatisering bieden wij onze opdrachtgevers complete oplossingen: van probleemstelling tot werkende systemen. Ons diverse team is gedreven door projectleiding, E-hardware engineering, softwareontwikkeling, paneelbouw, elektrotechnische montage, inbedrijfstelling, service en nazorg. Naast turn-key projecten zijn we ook gedreven in losse diensten en disciplines.

Wat ga je doen?

Als hulpmonteur werk je onder begeleiding van een ervaren monteur aan industriële elektrotechnische installaties bij onze opdrachtgevers. Je krijgt de kans om het vak te leren terwijl je verschillende elektrotechnische installaties installeert, onderhoudt, repareert en test.

Ben jij de perfecte kandidaat?

Wij zoeken iemand die een opleiding elektrotechniek volgt op MBO 2/3/4 niveau en graag de handen uit de mouwen steekt. Je werkt netjes en communiceert goed met je leidinggevende. De ideale kandidaat kan zich vinden in onze kernwaarden betrokkenheid, klantgerichtheid en een positieve, collegiale instelling. En het allerbelangrijkste: je gaat elke dag met plezier naar je werk!

Wat bieden wij jou?

Een warm bedrijf met fijne collega’s en inspirerende werkomgeving
Een gereedschapskoffer met handgereedschappen
Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeikansen
Korte communicatielijnen
Flexibiliteit in je vakantieperiodes
Een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd en opleidingsniveau
Gezellige personeelsfeesten en teamuitjes

Enthousiast?

Grijp deze kans! Stuur jouw sollicitatie naar info@vandekar-elektrotechniek.nl en misschien word jij het nieuwste lid van ons gedreven team. Samen tillen we industriële automatisering naar een hoger niveau!