Van de Kar Elektrotechniek bv

Onze vaardigheden

  • Home
  • Onze vaardigheden

Van de Kar Elektrotechniek zoekt voor haar opdrachtgevers naar elektrotechnische en softwarematige oplossingen die efficiënt zijn voor het te automatiseren proces. Belangrijk is dat de wensen en de eisen van de opdrachtgever hierin centraal staan. Ons doel is om de machineoperators en de eigen technische dienst zo goed mogelijk in staat te stellen om onderhoud te verrichten, instellingen te wijzigen met betrekking tot recepturen en om eventuele storingen te verhelpen.

Voor een soepele integratie van vernieuwingen in een bestaande situatie, is het verschaffen van inzicht in de aard van de veranderingen erg belangrijk. Wij maken gebruik van gedetailleerde schema’s tijdens de verschillende fases van het engineering en tekenwerk. Dit is de basis van een goed inzicht. De paneelbouw en montage wordt vervolgens tot in de perfectie uitgevoerd. Een net geordende kast staat bij ons symbool voor het fijne werk waar elektrotechniek zich mee kenmerkt.

Een gestructureerde aanpak van softwareontwerp tot en met de implementatie en in bedrijfname, staan borg voor een correcte werking en goede onderhoudbaarheid van de automatisering. Service en onderhoud beperkt zich door de overzichtelijke opbouw van een door ons geleverde installatie. Een technische dienst kan meer zelf doen, en wij hebben minder tijd nodig voor servicewerkzaamheden. Tevens kunnen wij de klant ook van dienst zijn op elektrotechnische gebieden die niet direct te maken hebben met het productieproces. Als de opdrachtgever het uitgangspunt heeft dat intern zelf veel gedaan kan worden, kan er een cursus op maat georganiseerd worden voor de direct betrokken werknemers.

Door de verschillende vaardigheden die wij in huis hebben, en de kennis van elektrotechniek en software in diverse branches, zijn wij in staat om, naast kleine aanpassingen, ook complete installaties Turn-key te leveren.

Van de Kar Elektrotechniek is een allround elektrotechnisch bedrijf, gericht op procesautomatisering en inzetbaar als industrieel huisinstallateur voor uw bedrijf.

 

Spreekt de persoonlijkheid van Van de Kar Elektrotechniek bv u aan?
Wij gaan graag met u in gesprek. Een oriënterend gesprek, waarin wij met u meedenken over de wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn. Mail of bel ons voor een afspraak.