Werken bij

Gedreven door Hardware

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot op maat gemaakte technische oplossingen.

Van visie tot realiteit

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot op maat gemaakte technische oplossingen. Ze gebruiken het Eplan Platform om technische tekeningen te ontwerpen en de noodzakelijke berekeningen uit te voeren. Aan de hand van deze factoren bepalen ze welke componenten nodig zijn en hoe deze op de juiste manier in de elektrotechnische schema’s passen. De technische tekeningen zijn essentieel voor onze paneelbouwers en monteurs bij het maken, monteren en aansluiten van de installaties. Onze hardware experts volgen regelmatig trainingen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen om voor ieder bedrijf de beste op maat gemaakte oplossingen te leveren.

Samen van vraag naar resultaat

Van losse vraagstukken tot turnkey projecten. Wat jouw vraagstuk binnen elektrotechniek en industriële automatisering ook is, ons team is gedreven om een oplossing op maat te verzorgen.

Onze diensten lopen uiteen van advies op technisch gebied tot daadwerkelijke engineering, inbedrijfname en service. Bij het realiseren van complete installaties lopen we samen door alle fasen van het volledige traject. Heb je geen complete installatie nodig, maar een los vraagstuk? Dan doorlopen we alleen de fasen die van toepassing zijn voor jouw project. Zo gaan we samen effectief van vraag naar resultaat!

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures