Werken bij

Gedreven voor de semi-overheidsinstellingen

Voor semioverheidorganisaties zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit van essentieel belang. Van de Kar biedt ondersteuning en oplossingen die zijn ontworpen om opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Ontzorgen met resultaat van hoge kwaliteit

Voor semioverheidorganisaties zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit van essentieel belang. Van de Kar biedt ondersteuning en oplossingen die zijn ontworpen om opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise binnen het vakgebied kunnen we semi-overheidsorganisaties niet alleen adviseren maar ook volledig ontzorgen bijde implementatie. Van het initiële ontwerp tot en methet onderhoud, onze diensten dekken elk aspect van een project.

Optimale efficiëntie met maatwerk besturingssystemen

Een specifiek voorbeeld van onze technische oplossingen is de bouw van besturingssystemen. Besturingssystemen vormen een cruciaal onderdeel voor de efficiënte werking van objecten en kunstwerken.

Bij een storing geven de besturingskasten onmiddellijk een melding. Door continu de gegevens van de installaties te loggen wordt een maximale efficiëntie behaald. Dit zorgt voor een proactieve benadering van onderhoud en minimaliseert stilstand.

Van de Kar fungeert graag als betrouwbare partner waarbij maatwerk en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan.

Onze diensten

Innovatie & ontwikkeling

Samen verleggen we de grenzen op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Zo tillen we jouw business samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Meer over Innovatie & ontwikkeling

Projectleiding

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Meer over Projectleiding

Hardware Engineering

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot functionerende op maat gemaakte technische oplossingen.

Meer over Hardware Engineering

Software Engineering

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Meer over Software Engineering

Paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op maximale efficiëntie, om jouw proces soepel en productief te houden.

Meer over Paneelbouw

Montage

Van installatie tot controle en het oplossen van storingen. Onze monteurs brengen automatiseringsprojecten tot leven. 

Meer over Montage

Inbedrijfname

In de wereld van automatisering is een soepele inbedrijfname van industriële installaties cruciaal. Onze experts zorgen voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar operationeel.

Meer over Inbedrijfname

Service

Een geautomatiseerd proces staat nooit stil. Daarom zorgen we ervoor dat elke automatisering makkelijk te onderhouden. Kortom, expertise en service waar je op kunt rekenen.

Meer over Service

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures