Werken bij

Gedreven voor onze opdrachtgevers

Wij bieden elektrotechnische en industriële automatiseringsoplossingen voor bedrijven in verschillende branches. Benieuwd wat we binnen jouw branche kunnen betekenen?

Branches waarin we werkzaam zijn

Overige branches

In welke branche jouw bedrijf zich ook bevindt, Van de Kar is gedreven om de juiste oplossing te vinden! Met ons team van experts kunnen we ieder bedrijf voorzien van een oplossing op maat.

Verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie is een dynamische branche waarin precisie en snelheid centraal staan. Van de Kar helpt bedrijven binnen de verpakkingsindustrie om te automatiseren en de productiecapaciteit te verhogen. 

Semi-overheidsinstellingen

Voor semioverheidorganisaties zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit van essentieel belang. Van de Kar biedt ondersteuning en oplossingen die zijn ontworpen om opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Petro-chemie

De petrochemische industrie is een van de meest gereguleerde en technisch complexe sectoren. Van de Kar ondersteunt bedrijven in deze branche waarbij veiligheid en expertise altijd voorop staan. 

Automotive

De automotive branche is continu in beweging. Van de Kar beweegt graag mee en helpt bedrijven in de automotive met het innoveren van productieprocessen. 

Afvalverwerking

Van verbrandingsinstallaties tot transportinstallaties. Van de Kar kan jouw bedrijf ondersteunen met uitdagingen binnen de afvalverwerking.

Scheepvaart

Van de Kar is gedreven om bedrijven in de scheepvaart te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. Een van onze specialiteiten is het integreren van roboticatechnologie in maritieme systemen.

Machinebouw

In de wereld van machinebouw is er één essentiële factor die het verschil maakt tussen een statische constructie en een dynamische, efficiënte machine: de juiste besturing. Bij Van de Kar hebben we de expertise en technologie in huis om elke machine of installatie tot leven te brengen.

Voedingsindustrie

In de voedingsindustrie komen productielijnen die uit meerdere fasen bestaan vaak voor. Van de Kar laat de systemen in verschillende fasen naadloos in elkaar overlopen. 

CNC heeft al verschillende projecten in Samenwerking met Van de Kar uitgevoerd. De degelijke voorbereiding en professionele houding bij opstart, Montage en Inbedrijfname die zij aan de dag leggen in de doorloop van deze veelal onder tijdsdruk staande projecten hebben steeds geleid tot het halen van de voorgenomen doelstellingen. Daarnaast wordt het contact met de Van de Kar medewerkers door CNC als zeer prettig ervaren.

Corné Trouw CNC Grondstoffen BV

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.