Werken bij

Gedreven door Software

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Interactie tussen machine en operator

Onze software engineers ontwikkelen de software en intelligentie voor onze op maat gemaakte machinebesturingen. Ze programmeren elke actie, met oog voor veiligheidsmaatregelen en risico-inventarisatie.

Elke machinebeweging wordt zorgvuldig gepland en geprogrammeerd. Zo zorgen we voor een goede interactie tussen operator en machine middels eenvoudige bediening en een complete diagnose.

Door het gebruik van datalogging krijgen we dankzij beschikbare data nog meer inzicht om het proces te optimaliseren.

Samen van vraag naar resultaat

Van losse vraagstukken tot turnkey projecten. Wat jouw vraagstuk binnen elektrotechniek en industriële automatisering ook is, ons team is gedreven om een oplossing op maat te verzorgen. Onze diensten lopen uiteen van advies op technisch gebied tot daadwerkelijke engineering, in bedrijfsname en service.

Bij het realiseren van complete installaties lopen we samen door alle fasen van het volledige traject. Heb je geen complete installatie nodig, maar een los vraagstuk? Dan doorlopen we alleen de fasen die van toepassing zijn voor jouw project. Zo gaan we samen effectief van vraag naar resultaat!

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures