Werken bij

Gedreven door innovatie & ontwikkeling

Ons team is gedreven om de grenzen van innovatie en technische ontwikkeling te verleggen. Zo tillen we jouw productieproces samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Altijd een innovatieve oplossing op maat

Van de Kar is gedreven om de grenzen van innovatie en technologische ontwikkeling te verleggen en bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het verhogen van productiecapaciteit, kostenbesparing of bijvoorbeeld omgaan met personeelstekort. Wat jouw vraagstuk ook is, ons team van experts adviseert op technisch gebied en bedenkt een innovatieve oplossing op maat. Samen gaan we van vraag naar resultaat en op zoek naar kansen om jouw bedrijf te blijven innoveren.

Samen van vraag naar resultaat

Van losse vraagstukken tot turnkey projecten. Wat jouw vraagstuk binnen elektrotechniek en industriële automatisering ook is, ons team is gedreven om een oplossing op maat te verzorgen. Onze diensten lopen uiteen van advies op technisch gebied tot daadwerkelijke engineering, in bedrijfsname en service.

Bij het realiseren van complete installaties lopen we samen door alle fasen van het volledige traject. Heb je geen complete installatie nodig, maar een los vraagstuk? Dan doorlopen we alleen de fasen die van toepassing zijn voor jouw project. Zo gaan we samen effectief van vraag naar resultaat!

Klaar om jouw vraagstuk samen aan te pakken?