Werken bij

Gedreven door paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie, van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op kwaliteit.

 

Betrouwbare en efficiënte paneelbouw, tot in de kleinste detail.

Op onze paneelbouw afdeling starten we met een zorgvuldige werktekening, ontworpen door onze ervaren hardware engineers. Met behulp van onze CNC-machine worden mechanische bewerkingen uitgevoerd, waarna alle componenten geplaatst worden.

Onze gedreven paneelbouwers verzorgen de bedrading met precisie en voeren grondige controles uit. Na een uitgebreide test zijn de besturingskasten klaar om jouw productieproces te versterken.

Samen van vraag naar resultaat

Van losse vraagstukken tot turnkey projecten. Wat jouw vraagstuk binnen elektrotechniek en industriële automatisering ook is, ons team is gedreven om een oplossing op maat te verzorgen.

Onze diensten lopen uiteen van advies op technisch gebied tot daadwerkelijke engineering, in bedrijfsname en service. Bij het realiseren van complete installaties lopen we samen door alle fasen van het volledige traject.

Heb je geen complete installatie nodig, maar een los vraagstuk? Dan doorlopen we alleen de fasen die van toepassing zijn voor jouw project. Zo gaan we samen effectief van vraag naar resultaat!

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures