Werken bij

Gedreven voor de automotive industrie

De automotive branche is continu in beweging. Van de Kar beweegt graag mee en helpt bedrijven in de automotive met het innoveren van productieprocessen.

 

 

Veiliger en efficiënter produceren

De automotive branche is continu in beweging en Van de Kar beweegt graag mee. Zo kunnen we een besturingssysteem ontwikkelen voor het transporteren van specifieke producten binnen de branche.

 

Robotica voor veiligheid en efficiëntie

Veel automotive bedrijven maken gebruik van productielijnen die uit meerdere fasen bestaan. Het integreren van robots in het productieproces kan voor een hogere productiecapaciteit én een efficiënter en veiliger proces zorgen. Door het gebruik van robotica in gevaarlijke delen van het productieproces, zoals het werken met ovens en persen, wordt het risico dat medewerkers bekneld raken aanzienlijk verminderd. Daarnaast zorgt automatisering voor snellere productieflow.

Onze unieke systemen

Van de Kar ontwikkelt deze systemen van A tot Z. Wat onze systemen uniek maakt, is de overkoepelende besturing die alle losse onderdelen van de lijn naadloos met elkaar laat communiceren.

Naast robotica implementeren we ook transportsystemen binnen de automotive. Zo kunnen we een systeem ontwikkelen voor het transporteren specifieke producten binnen de branche zoals bijvoorbeeld motorblokken.

Met een focus op robotica en automatisering tillen wij het productieproces van jouw organisatie graag naar een hoger niveau.

Onze diensten

Innovatie & ontwikkeling

Samen verleggen we de grenzen op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Zo tillen we jouw business samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Meer over Innovatie & ontwikkeling

Projectleiding

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Meer over Projectleiding

Hardware Engineering

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot functionerende op maat gemaakte technische oplossingen.

Meer over Hardware Engineering

Software Engineering

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Meer over Software Engineering

Paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op maximale efficiëntie, om jouw proces soepel en productief te houden.

Meer over Paneelbouw

Montage

Van installatie tot controle en het oplossen van storingen. Onze monteurs brengen automatiseringsprojecten tot leven. 

Meer over Montage

Inbedrijfname

In de wereld van automatisering is een soepele inbedrijfname van industriële installaties cruciaal. Onze experts zorgen voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar operationeel.

Meer over Inbedrijfname

Service

Een geautomatiseerd proces staat nooit stil. Daarom zorgen we ervoor dat elke automatisering makkelijk te onderhouden. Kortom, expertise en service waar je op kunt rekenen.

Meer over Service

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.

Zie jij je al werken bij ons team?