Werken bij

Gedreven voor de afvalverwerking

Van de Kar verzorgt complete besturingssystemen van afvalverwerkingsinstallaties.

Minder vertraging voor een hogere verwerkingscapaciteit

Van de Kar ondersteunt verschillende opdrachtgevers met uitdagingen waar zij binnen de afvalverwerking mee te maken krijgen. Bedrijven die werkzaam zijn binnen afvalverwerking hebben vaak te maken met installaties die afval aan- of afvoeren.

Van de Kar verzorgt complete installaties inclusief het ontwikkelen van de besturingssystemen. Onze systemen hebben bewezen het vastlopen van processen te verminderen, wat zorgt voor minder vertraging en een hogere verwerkingscapaciteit. Door een besturingssysteem te ontwikkelen wat fouten en oorzaken herkent, kan een eventuele storing daarnaast sneller worden opgelost door de eigen operators of technische dienst.

Met onze ondersteuning zorgen we voor betrouwbaarheid, innovatie en optimalisatie binnen het afvalverwerkingsproces.

Onze diensten

Innovatie & ontwikkeling

Samen verleggen we de grenzen op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Zo tillen we jouw business samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Meer over Innovatie & ontwikkeling

Projectleiding

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Meer over Projectleiding

Hardware Engineering

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot functionerende op maat gemaakte technische oplossingen.

Meer over Hardware Engineering

Software Engineering

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Meer over Software Engineering

Paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op maximale efficiëntie, om jouw proces soepel en productief te houden.

Meer over Paneelbouw

Montage

Van installatie tot controle en het oplossen van storingen. Onze monteurs brengen automatiseringsprojecten tot leven. 

Meer over Montage

Inbedrijfname

In de wereld van automatisering is een soepele inbedrijfname van industriële installaties cruciaal. Onze experts zorgen voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar operationeel.

Meer over Inbedrijfname

Service

Een geautomatiseerd proces staat nooit stil. Daarom zorgen we ervoor dat elke automatisering makkelijk te onderhouden. Kortom, expertise en service waar je op kunt rekenen.

Meer over Service

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures