Werken bij

Gedreven voor de verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie is een dynamische branche waarin precisie en snelheid centraal staan. Van de Kar helpt bedrijven binnen de verpakkingsindustrie om te automatiseren en de productiecapaciteit te verhogen.

Een geautomatiseerd proces met minimale stilstand

De verpakkingsindustrie is een dynamische branche waarin precisie en snelheid centraal staan. Van de Kar helpt bedrijven binnen de verpakkingsindustrie om te automatiseren en de productiecapaciteit te verhogen.

Of het nu gaat om gespecialiseerde besturingssystemen die laag voor laag een pallet vullen of de aansturing van logistieke systemen voor intern transport. Wij leveren geavanceerde systemen voor een geautomatiseerde workflow met een koppeling naar MES of ERP systeem.

Efficiënt upgraden en veiligheid verbeteren

We zijn er ook voor bedrijven met oudere installaties die toe zijn aan een upgrade of kampen met technische problemen. Door een besturingssysteem te ontwikkelen wat fouten en oorzaken herkent, kan een eventuele storing sneller worden opgelost door de operators of technische dienst. Zo zorgen we ervoor dat eventuele stilstand wordt geminimaliseerd en de productiviteit hoog blijft.

Naast updates en technische problemen kunnen verouderde machines ook risico’s met zich meebrengen. Van de Kar helpt bedrijven graag met het vernieuwen van installaties zodat ze aan de hedendaagse veiligheidsnormen voldoen.

Onze diensten

Innovatie & ontwikkeling

Samen verleggen we de grenzen op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Zo tillen we jouw business samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Meer over Innovatie & ontwikkeling

Projectleiding

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Meer over Projectleiding

Hardware Engineering

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot functionerende op maat gemaakte technische oplossingen.

Meer over Hardware Engineering

Software Engineering

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Meer over Software Engineering

Paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op maximale efficiëntie, om jouw proces soepel en productief te houden.

Meer over Paneelbouw

Montage

Van installatie tot controle en het oplossen van storingen. Onze monteurs brengen automatiseringsprojecten tot leven. 

Meer over Montage

Inbedrijfname

In de wereld van automatisering is een soepele inbedrijfname van industriële installaties cruciaal. Onze experts zorgen voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar operationeel.

Meer over Inbedrijfname

Service

Een geautomatiseerd proces staat nooit stil. Daarom zorgen we ervoor dat elke automatisering makkelijk te onderhouden. Kortom, expertise en service waar je op kunt rekenen.

Meer over Service

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures