Werken bij

Een oplossing voor iedere branche

In welke branche jouw bedrijf zich ook bevindt, Van de Kar is gedreven om de juiste oplossing te vinden! Met ons team van experts kunnen we ieder bedrijf voorzien van een oplossing op maat.

Altijd een innovatieve oplossing op maat

Ieder bedrijf kent zijn eigen uitdagingen. In welke branche jouw bedrijf zich ook bevindt, Van de Kar is gedreven om de juiste oplossing te vinden. Ons team heeft de expertise om met je mee te denken en een passende oplossing op tafel te leggen. Of dat nu betekent dat we roboticatechnologie integreren, oude systemen een upgrade geven of samen een frisse, innovatieve oplossing bedenken. Samen gaan we van vraag naar resultaat!

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen?

Van losse vraagstukken tot turnkey projecten. Wat jouw vraagstuk binnen elektrotechniek en industriële automatisering ook is, ons team is gedreven om een oplossing op maat te verzorgen. Onze diensten lopen uiteen van advies op technisch gebied tot daadwerkelijke engineering, montage, in bedrijf name. Dit geldt ook voor diensten en innovatie & ontwikkeling en projectleiding etc. Bij het realiseren van complete installaties lopen we samen door alle fasen van het volledige traject.

Heb je geen complete installatie nodig, maar een los vraagstuk? Dan doorlopen we alleen de fasen die van toepassing zijn voor jouw project.

Onze diensten

Innovatie & ontwikkeling

Samen verleggen we de grenzen op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Zo tillen we jouw business samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Meer over Innovatie & ontwikkeling

Projectleiding

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Meer over Projectleiding

Hardware Engineering

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot functionerende op maat gemaakte technische oplossingen.

Meer over Hardware Engineering

Software Engineering

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Meer over Software Engineering

Paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op maximale efficiëntie, om jouw proces soepel en productief te houden.

Meer over Paneelbouw

Montage

Van installatie tot controle en het oplossen van storingen. Onze monteurs brengen automatiseringsprojecten tot leven. 

Meer over Montage

Inbedrijfname

In de wereld van automatisering is een soepele inbedrijfname van industriële installaties cruciaal. Onze experts zorgen voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar operationeel.

Meer over Inbedrijfname

Service

Een geautomatiseerd proces staat nooit stil. Daarom zorgen we ervoor dat elke automatisering makkelijk te onderhouden. Kortom, expertise en service waar je op kunt rekenen.

Meer over Service

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures