Werken bij

Gedreven voor jouw project

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Projectleiding. Essentieel voor het succes van elk project.

Ons team neemt jouw vraagstuk graag volledig uit handen. Daarom stellen we bij elk vraagstuk een projectleider aan. Onze projectleiders zijn van begin tot einde aanwezig en begeleiden de opdracht. Ze zijn aanwezig bij het vooroverleg om de ideeën en wensen vanuit de opdrachtgever te bespreken en zetten de eerste technische lijntjes uit in samenspraak met onze hardware- en software engineers. Tijdens het traject zorgt de projectleider ervoor dat iedereen op de hoogte is en dat de kosten en uren worden bewaakt. Ons hele team is gedreven om jouw project tot een succes te maken!

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen?

Van losse vraagstukken tot turnkey projecten. Wat jouw vraagstuk binnen elektrotechniek en industriële automatisering ook is, ons team is gedreven om een oplossing op maat te verzorgen. Onze diensten lopen uiteen van advies op technisch gebied tot daadwerkelijke engineering, in bedrijfsname en service. Bij het realiseren van complete installaties lopen we samen door alle fasen van het volledige traject.

Heb je geen complete installatie nodig, maar een los vraagstuk? Dan doorlopen we alleen de fasen die van toepassing zijn voor jouw project. Zo gaan we samen effectief van vraag naar resultaat!

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures