Werken bij

Gedreven voor de petro-chemie

De petrochemische industrie is een van de meest gereguleerde en technisch complexe sectoren. Van de Kar ondersteunt bedrijven in deze branche waarbij veiligheid en expertise altijd voorop staan.

Expertise en veiligheid waar je op kunt rekenen

Bedrijven en organisaties binnen de petrochemische industrie hebben vaak te maken met gedetailleerde regelgevingen en werkvergunningen.  De kleinste details kunnen hierbij het verschil maken. Van de Kar heeft ervaring met deze processen.

 

Veiligheid in explosiegevaarlijke omgevingen

Een specifiek voorbeeld hiervan is de ATEX-regelgeving voor explosieveilige omgevingen. Hierbij is niet alleen de keuze van de juiste componenten essentieel, maar ook het vakmanschap van de monteur die deze componenten installeert en de kabels aansluit. Fouten zijn niet alleen kostbaar, maar kunnen ook ernstige gevolgen hebben.

Van de Kar ondersteunt bedrijven en organisaties hier graag bij. Onze monteurs zijn meer dan technici en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De experts binnen ons team hebben de juiste kennis en vaardigheden om aan de standaarden binnen de petrochemische branche te voldoen.

Onze diensten

Innovatie & ontwikkeling

Samen verleggen we de grenzen op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Zo tillen we jouw business samen naar een hoger niveau met efficiënte elektrotechnische en softwarematige oplossingen.

Meer over Innovatie & ontwikkeling

Projectleiding

Van advies tot oplevering, wij nemen jouw vraagstuk graag volledig uit handen.

Meer over Projectleiding

Hardware Engineering

Onze hardware engineers transformeren ideeën tot functionerende op maat gemaakte technische oplossingen.

Meer over Hardware Engineering

Software Engineering

Onze software engineers transformeren machines tot de ideale partners van procesoperators. We ontwerpen software die elk detail bestuurt, waarbij veiligheid en procesoptimalisatie altijd voorop staan.

Meer over Software Engineering

Paneelbouw

Op onze paneelbouw afdeling combineren we precisie met efficiëntie van werktekening tot bedrading. We bouwen met focus op maximale efficiëntie, om jouw proces soepel en productief te houden.

Meer over Paneelbouw

Montage

Van installatie tot controle en het oplossen van storingen. Onze monteurs brengen automatiseringsprojecten tot leven. 

Meer over Montage

Inbedrijfname

In de wereld van automatisering is een soepele inbedrijfname van industriële installaties cruciaal. Onze experts zorgen voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar operationeel.

Meer over Inbedrijfname

Service

Een geautomatiseerd proces staat nooit stil. Daarom zorgen we ervoor dat elke automatisering makkelijk te onderhouden. Kortom, expertise en service waar je op kunt rekenen.

Meer over Service

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures