Werken bij

Werken bij Van de Kar

Samen tillen we industriële automatisering naar een hoger niveau! Word jij de nieuwste aanwinst voor ons team?

Een gedreven team met passie voor het vak.

Met passie voor het vak werken we samen om bedrijven op maat gemaakte oplossingen te bieden. Van de Kar is een warm bedrijf met fijne collega’s en inspirerende samenwerkingen. Naast vrijheid en verantwoordelijkheid zijn er ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Of je nu een ervaren engineer of een beginnend monteur bent, we zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven leden voor ons team!

Een kijkje in ons bedrijf

We nemen je graag mee achter de schermen waar passie, expertise en innovatie samenkomen. Neem een kijkje in ons kantoor, kijk mee over de schouders van onze engineers en ontdek het team en de familiaire sfeer die Van de Kar uniek maakt.

Een kijkje in ons bedrijf

Van de Kar is een bedrijf waar iedereen een plaats heeft, persoonlijk en vertrouwd. Met verschillende leuke personeelsactiviteiten en mooie projecten waar we samen aan mogen werken.

Gianni Sammarco Van de Kar Elektrotechniek BV

LSNed is een organisatie die maximaal wil bijdragen aan de grote maatschappelijke transities op de korte en lange termijn. De modaliteit buisleidingen speelt hierbij een grote en belangrijke rol. In de buisleidingenstraat zijn kunstwerken aangelegd die op locatie en afstand beheerd worden. Van de Kar Elektrotechniek is een service provider die voor LSNed bijdraagt aan het continue monitoren en in stand houden door middel van onderhoud en inspectie van de elektrische installaties in leidingentunnels. Met het oog op toekomstbestendigheid draagt Van de Kar Elektrotechniek een grote bijdrage aan een veilig en hoog gewaardeerd buisleidingentracé.

Niels van Pagee LSNED Leidingenstraat Nederland

Een bedrijf dat heel erg mee denkend is en voor ontwikkeling van eigen personeel staat. Er hangt een goede werksfeer en het is een hechte groep die elkaar helpen tijdens en ook na het werk.

Bart Franken Van de Kar Elektrotechniek bv - Hardware Engineering

Bij Van de Kar Elektrotechniek, waar ik sinds 2005 werk, wordt zelfinitiatief aangemoedigd, en de diversiteit aan projecten biedt continue uitdaging. Fouten maken is toegestaan, zolang je ervan leert. Het bedrijf waardeert ideeën en luistert naar input, wat de werkomgeving bevordert. Drie keer per jaar organiseren ze fantastische bedrijfsuitjes, en er is aandacht voor het welzijn van werknemers op en buiten de werkvloer. Van de Kar Elektrotechniek is niet alleen een werkplek; het is een thuis voor innovatie, groei en vriendschap.

Job Akkermans Van de Kar Elektrotechniek BV - Software Engineering

CNC heeft al verschillende projecten in Samenwerking met Van de Kar uitgevoerd. De degelijke voorbereiding en professionele houding bij opstart, Montage en Inbedrijfname die zij aan de dag leggen in de doorloop van deze veelal onder tijdsdruk staande projecten hebben steeds geleid tot het halen van de voorgenomen doelstellingen. Daarnaast wordt het contact met de Van de Kar medewerkers door CNC als zeer prettig ervaren.

Corné Trouw CNC Grondstoffen BV

Van de Kar techniek is een veelzijdige partner op het gebied van elektrotechniek en Industriële automatisering. Al jarenlang rekenen wij op hun ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën alsmede hun flexibiliteit en kundigheid bij het oplossen van technische problemen.

Django Ornek Polytec composites NL B.V.