Werken bij

Gedreven door Robotica

Van de Kar is gespecialiseerd in robotica binnen de industriële automatisering. Ons team van experts ontwerpt en implementeert robotoplossingen die voor een hogere efficiëntie, productiviteit en kwaliteit zorgen. Zo helpen we jouw business naar een hoger niveau met de techniek van morgen!

Hogere efficiëntie, productiviteit en kwaliteit

Van de Kar is gespecialiseerd in robotica binnen de industriële automatisering. Ons team van experts engineert en implementeert robotoplossingen die voor een hogere efficiëntie, productiviteit en kwaliteit zorgen. Zo helpen we jouw bedrijf naar een hoger niveau met de techniek van morgen! 

Bij Van de Kar integreren we industriële robots in jouw productieproces.Onze engineers werken met de nieuwste robotica technologieën en zorgen voor een nauwkeurige programmering en optimalisatie met maximale efficiëntie als doel. Tijdens het volledige proces houden we veiligheid hoog in het vaandel. Onze robotsystemen voldoen aan de veiligheidsnormen en -voorschriften. Zo helpen we jouw bedrijf naar een hoger niveau met de techniek van morgen! 

 

 

 

Zie jij je al werken bij ons team? Bekijk onze vacatures