Van de Kar Elektrotechniek bv

Techniek

Door onze ruime ervaring in het verwerken van specifieke eisen en wensen van onze opdrachtgevers, is voor Van de Kar Elektrotechniek niets te gek. Ons team is in staat om automatiseringen – zowel elektrotechnisch als softwarematig – voor installaties te ontwerpen en te vervaardigen óf aan te passen.

Wij kunnen diverse merken PLC’s, Servo, Robotica of elk niveau Human Machine Interface (HMI) en SCADA bewerken en verwerken. Door middel van veldbussystemen en netwerken kunnen ze niet alleen met elkaar, maar ook met in het andere proces toegepaste besturingen, communiceren.

Van de Kar Elektrotechniek staat voor u klaar. Of het nu gaat om nieuw te ontwikkelen systemen of aanpassing van reeds bestaande systemen. Wij verzorgen engineering, tekenwerk, paneelbouw, installatie en inbedrijfstelling, afzonderlijk of als turn-keyproject.

 

Spreekt de persoonlijkheid van Van de Kar Elektrotechniek bv u aan?
Wij gaan graag met u in gesprek. Een oriënterend gesprek, waarin wij met u meedenken over de wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn. Mail of bel ons voor een afspraak.