Van de Kar Elektrotechniek bv

Techniek

Techniek, dat is waar de huidige maatschapij meer en meer op draait. Binnen de techniek vormen de elektrotechnische oplossingen in combinatie met software een steeds belangrijkere schakel.

U kunt het zo gek niet bedenken of Van de Kar Elektrotechniek bv is in staat om de automatisering, elektrotechnisch en softwarematig, voor de installatie te ontwerpen en te vervaardigen óf aan te passen.

Diverse merken PLC’s, Servo, Robotica of elk niveau HMI (Human Machine Interface) en SCADA kunnen door ons bewerkt en verwerkt worden. Door middel van veldbussystemen en netwerken communiceren ze met elkaar en met andere in het proces toegepaste besturingen.

Of het nu gaat om nieuw te ontwikkelen systemen of aanpassing van bestaande systemen, wij verzorgen engineering, tekenwerk, paneelbouw, installatie en inbedrijfstelling, afzonderlijk of als turn-keyproject.

 

Spreekt de persoonlijkheid van Van de Kar Elektrotechniek bv u aan?
Wij gaan graag met u in gesprek. Een oriënterend gesprek, waarin wij met u meedenken over de wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn. Mail of bel ons voor een afspraak.