Geplaatst op: 02-06-2023

Vacature monteur

Monteur gezocht. Breng innovatieve automatiseringsprojecten tot leven!

Heb jij de technische kennis en vaardigheden om deel uit te maken van baanbrekende projecten in besturingstechniek en industriële automatisering? Van de Kar zoekt een toegewijde monteur die klaar is om zijn/haar stempel te drukken op de toekomst van techniek. Ontdek samenwerken met een gepassioneerd team in een hecht bedrijf!

Waarom Van de Kar?

Als specialist in industriële automatisering bieden wij onze opdrachtgevers complete oplossingen: van probleemstelling tot werkende systemen. Ons diverse team is gedreven door projectleiding, E-hardware engineering, softwareontwikkeling, paneelbouw, elektrotechnische montage, inbedrijfstelling, service en nazorg. Naast turn-key projecten zijn we ook gedreven in losse diensten en disciplines.

Wat ga je doen?

Als monteur werk je zelfstandig en/of samen met collega’s aan industriële elektrotechnische installaties bij onze klanten. Je specialiseert je in het installeren, onderhouden, repareren en testen van diverse installaties en draagt zorg voor het bijwerken van tekeningen en projectdocumentatie.

Ben jij de perfecte kandidaat?

Wij zoeken een professional met een afgeronde opleiding Elektrotechniek op MBO 3/4 niveau of vergelijkbare werkervaring. Heb je ervaring met het bekabelen van meet- en regeltechniek en machines en ben je in bezit van rijbewijs B? Perfect! We verwachten een opgeruimde werkwijze en goede communicatie met de opdrachtgever. De ideale kandidaat kan zich vinden in onze kernwaarden betrokkenheid, klantgerichtheid en een positieve, collegiale instelling.

Wat bieden wij jou?

Een warm bedrijf met fijne collega’s en inspirerende samenwerkingen
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol
Een servicebus met complete uitrusting, tablet & smartphone van de zaak
Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeikansen
Korte communicatielijnen
25 vakantiedagen en 13 atv-dagen (werkweek 40 uur), CAO technisch installatiebedrijf
Keuzevrijheid om overwerk uit te laten betalen of in te ruilen voor vrije tijd
Gezellige personeelsfeesten en teamuitjes

Enthousiast?

Grijp deze kans! Stuur jouw sollicitatie naar info@vandekar-elektrotechniek.nl en misschien word jij het nieuwste lid van ons gedreven team. Samen tillen we industriële automatisering naar een hoger niveau!