Geplaatst op: 01-06-2023

Vacature Technisch Projectleider

Technisch projectleider. Neem de leiding in innovatieve automatiseringsprojecten!

Ben jij klaar om jouw technische expertise en leiderschapsvaardigheden in te zetten in de dynamische wereld van industriële automatisering? Van de Kar Elektrotechniek is op zoek naar een gedreven technisch projectleider die de touwtjes in handen neemt bij uitdagende projecten. Ontdek samenwerken met een gepassioneerd team in een hecht bedrijf!

Waarom Van de Kar?

Als specialist in industriële automatisering bieden wij onze opdrachtgevers complete oplossingen: van probleemstelling tot werkende systemen. Ons diverse team is gedreven door projectleiding, E-hardware engineering, softwareontwikkeling, paneelbouw, elektrotechnische montage, inbedrijfstelling, service en nazorg. Naast turn-key projecten zijn we ook gedreven in losse diensten en disciplines.

Wat ga je doen?

Als technisch projectleider ben jij het kloppende hart van onze projecten. Je onderhoudt relaties met opdrachtgevers, stelt offertes op en bent vraagbaak voor collega’s. Onder jouw leiding wordt de technische uitvoering van een project een succes voor onze opdrachtgever. Je zorgt voor een correcte projectadministratie en veilige werkuitvoering op locatie voor al het personeel. Daarnaast signaleer en help je bij het oplossen van risicovolle situaties.

Ben jij de perfecte kandidaat?

Wij zoeken iemand met een oplossingsgerichte mentaliteit, die een coachende rol binnen projectteams kan aannemen met HBO of MBO-4+ werk en-of denkniveau. Heb je ervaring in industriële automatisering, elektro- of installatietechniek en eventueel vakgerichte cursussen? Top! Ervaring met Syntess is een pré. De ideale kandidaat kan zich vinden in onze kernwaarden betrokkenheid, klantgerichtheid en een positieve, collegiale instelling.

Wat bieden wij jou?

Een warm bedrijf met fijne collega’s en inspirerende samenwerkingen
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol
Auto & smartphone van de zaak
Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeikansen
Korte communicatielijnen
25 vakantiedagen en 13 atv-dagen (werkweek 40 uur), CAO technisch installatiebedrijf
Gezellige personeelsfeesten en teamuitjes

Enthousiast?

Grijp deze kans! Stuur jouw sollicitatie naar info@vandekar-elektrotechniek.nl en misschien word jij het nieuwste lid van ons gedreven team. Samen tillen we industriële automatisering naar een hoger niveau!